Afsprakenboekje

In het afsprakenboekje vind je de afspraken die wij met elkaar hebben gemaakt om de gang van zaken in en rond de school zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij willen graag dat er een sfeer heerst van veiligheid en respect. Het is belangrijk dat iedereen in de school op een plezierige manier met elkaar omgaat en zich op zijn/haar gemak voelt. Regels helpen hierbij.

Het zijn vaak hele vanzelfsprekende dingen, zoals het op tijd op school zijn, huiswerk maken, geen rommel achterlaten. Het zijn juist deze dingen die bijdragen aan een prettige sfeer in onze school.

afsprakenboekje

Kledingvoorschriften lichamelijke opvoeding ISW

Binnen alle scholen van ISW wordt in alle leerlagen het vak lichamelijke opvoeding aangeboden. Om het leerresultaat van het vak optimaal te bereiken en om het veilig aan te bieden heeft de sectie L.O. een reglement opgesteld. In dit reglement staan onderstaande kledingvoorschriften die voor alle leerlingen gelden die lichamelijke opvoeding op hun rooster hebben staan.

 

Veiligheid

Sportkleding is verplicht tijdens de lessen L.O. Om deze lessen veilig te kunnen volgen staan hieronder de voorwaarden waaraan deze kleding moet voldoen:

·         Alle leerlingen dragen hetzelfde basistenue:

o    Blauw t-shirt met logo van ISW[1]

o    Korte zwarte sportbroek[2] (boven kniehoogte)

o    Zaalschoenen bij LO in de zaal (geen afgevende (zwarte) zool).

o    Geschikte sportschoenen bij LO buiten.

·         In aanvulling op het basistenue kunnen leerlingen een verzoek indienen bij de vakdocent voor de volgende aanvullingen:

o    Dragen van een specifieke zwarte sportlegging met een logo van ISW[3] onder het korte sportbroekje.

o    Dragen van een specifiek zwart shirt met lange mouwen met een logo van ISW*** onder het blauwe t-shirt.

o    Het dragen van een ISW sporthoofddoek[4] met logo.

 

  Ok moet er rekening gehouden worden met de volgende voorschriften:

·         Alle sieraden e.d. moeten tijdens de les L.O. uit / af.

·         Een leerling met lang haar dient het strak naar achter in een staart te binden.

·         Tijdens sportactiviteiten buiten de reguliere les L.O. (bijvoorbeeld sportdagen / sporttoernooien / e.d.) gelden dezelfde kledingvoorschriften zoals eerder genoemd in dit reglement. Een afwijkend rug, buik en borst bedekkend sport T-shirt is toegestaan.[1] Verkrijgbaar bij Sport 2000 in Naaldwijk

[2] Niet extra specifiek voorgeschreven

[3] Verkrijgbaar bij Sport 2000 in Naaldwijk

[4] Verkrijgbaar bij de vakdocent

Afsprakenboekje