DMB academie

 

Vanaf het schooljaar 2016/2017 hebben we op ISW Irenestraat de DMB academie. DMB staat voor Dans, Muziek en Beeldend. Lijkt het je leuk om je bezig te houden met deze verschillende kunstuitingen? Lees dan gauw verder!

De DMB academie is een opleiding van vier jaar. Elke vrijdag krijg je les in deze drie kunstvormen. De rest van de week ga je gewoon naar school en volg je alle andere lessen.
De eerste twee jaren zijn steeds opgedeeld in vijf blokken: klassiek, modern, jazz, urban en de eindpresentatie. De DMB-lessen houden ieder blok verband met elkaar.
Bijvoorbeeld: wanneer je bij Dans urban dance leert, maak je bij Muziek een rap en bij Beeldend ga je aan de slag met graffiti. Aan het einde van ieder blok wordt alles theoretisch en praktisch getoetst.

Iedere leerling kan zich inschrijven voor deze opleiding. We kijken op het gebied van dans, muziek of beeldende vorming niet op welk niveau je dit doet of kan. Het gaat vooral om motivatie, doorzettingsvermogen en enthousiasme. Elk jaar vinden er twee shows plaats, namelijk de DMB Wintershow en de eindshow. Vrijdag 18 januari is de Wintershow, ben je benieuwd hoe deze er uit zag? Neem dan een kijkje op de DMB academie Facebook pagina. 

Heb je al veel danservaring? De danslessen worden gedeeltelijk op twee niveaus gegeven, zodat iedereen uitgedaagd wordt om nieuwe dingen te leren. 


Om de DMB mogelijk te maken werken wij samen met Dans Creatie. Dit is een van de grootste dansscholen in de regio Westland. Elke vrijdag krijg je les in deze drie kunstvormen in de dansstudio van Dans Creatie in WestlandTheater De Naald in Naaldwijk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Peekstok of mevrouw Vreugdenhil, tel. 0174-248205 of via e-mail: pks@isw.info of vrl@isw.info.