Géén besmettingen

 | Géén besmettingen | Het nieuws van ISW | Nieuws | Onze school
Gepubliceerd op: 09 maart 2020

Op onze school zijn op dit moment géén besmettingen van leerlingen of medewerkers met het coronavirus. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Dat betekent dat we extra aandacht besteden aan hygiëne, en dat we alert zijn op gezondheidsklachten van leerlingen en medewerkers. Ook houden we nauw contact met andere organisaties zoals de kinderopvang en organisaties die mede ons gebouw gebruiken.
We vragen u als ouder om de gezondheid van uw kind goed in de gaten te blijven houden en de adviezen van het RIVM en de GGD op te volgen. We vragen u ook om de school op de hoogte te brengen als er sprake van is dat uw kind door de GGD getest wordt op het coronavirus.
Mocht een leerling of medewerker positief worden getest op het coronavirus, dan zal de school u hiervan direct op de hoogte brengen. We geven dan uiteraard ook aan hoe we handelen en of uw kind naar school kan komen.
Op deze website staat de meest actuele informatie over de situatie op onze school. Houd deze dus goed in de gaten. Voor algemene vragen over het coronavirus heeft het RIVM telefoonnummer 0800-1351 opengesteld. Voor specifieke vragen aan de school kunt u contact opnemen met de zorgcoördinator mevrouw Stijger. 

https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19
https://www.ggdhaaglanden.nl/coronavirus/coronavirus-1.htm

 

‹ Terug naar overzicht

Agenda

Pinksteren

01 juni
Pinksteren is op maandag 1 juni 2020.
Lees meer …

OR vergadering

15 juni

Inhaaldag

06 juli
Inhaaldag

Zomervakantie

20 juli
De zomervakantie begint op maandag 20 juli.
Lees meer …
› Bekijk volledige agenda