Het nieuws van ISW

27-01 Open les middag DMB

Woensdagmiddag 19 februari van 13.30-15.30 uur is de open les middag voor DMB. Eerst zullen we wat informatie geven en is er de mogelijkheid voor leerlingen en ouder(s) / verzorger(s) om wat vragen te stellen. Daarna zullen we korte lessen dans, muziek en beeldend geven zodat jullie een indruk krijgen van de lessen van DMB. Adres: Westland Theater de Naald, Naaldwijk Voor aanmelden kan er een e-mail gestuurd naar yvr@isw.info.

Lees meer …

05-12 Sinterklaas op ISW Irenestraat

5 december kwamen Sint en de Pieten op de ISW Irenestraat.

Lees meer …

04-12 Gezonde school

Wij willen de leerlingen op onze school meer bewust maken van gezonde voeding.

Lees meer …

29-08 Start nieuwe schooljaar

Het einde van de vakantie is weer in zicht. Maandag 2 september zullen er nog geen lessen zijn en zijn alle leerlingen nog een extra dagje vrij! Dinsdag 3 september worden alle 2e, 3e en 4e klas leerlingen het 1e uur verwacht bij hun mentor. Alle 1e klas leerlingen zullen dinsdag 3 september om 12.25 uur starten met hun introductie programma.

Lees meer …

27-06 nogmaals informatie mbt Flexrooster

ingang van het nieuwe schooljaar werken met een flexrooster. Klik op onderstaande link voor meer informatie

Lees meer …

12-06 Uitslag examens

Vandaag is het een spannende dag, de uitslag van de examens! Voor iedereen die geslaagd is gefeliciteerd!

Lees meer …

27-05 Sponsoractie Avavieren!

Sponsoractie Avavieren! De afgelopen maanden heeft ISW Poeldijk op ludieke wijze actie gevoerd om geld in te zamelen voor Stichting Avavieren. De school onderstreept daarmee de gedachte dat het heel goed voor leerlingen is om iets te doen voor anderen. Zo was er een lesnacht voor klas 4. De leerlingen lieten zich sponsoren om van 20.00 tot 8.00 op te blijven en op school allerlei workshops te doen. Daarnaast was er een middag met allerlei activiteiten zoals een rommelmarkt, schminken, een springkussen en de verkoop van zelfgemaakte producten. Erg geslaagd was ook een diner dat werd verzorgd door een tweede klas. De totale opbrengst bedroeg 3165 Euro. Dit bedrag werd in de vorm van een cheque op 24 mei overhandigd aan Stichting Avavieren.

Lees meer …

09-05 Eindexamens

Voor de leerlingen uit de 4e klas beginnen vandaag de eindexamens. Voor iedereen altijd weer een spannend moment. Wij wensen iedereen heel veel succes!

Lees meer …

16-04 Bedrijven openen hun deuren voor leerlingen ISW Irenestraat tijdens de Beroepenweek

Op 15 april start de beroepenweek voor alle 2e jaars vmbo-leerlingen van de locatie ISW Irenestraat. Gedurende deze beroepenweek bezoeken de leerlingen verschillende bedrijven in Westland. De beroepenweek georganiseerd heeft als uitgangspunt de leerlingen inzicht te geven in de mogelijke arbeidskansen en functies die hun gekozen sector biedt. Eerder dit jaar kozen de tweedejaars vmbo-leerlingen uit een van de drie sectoren: Economie, Techniek of Zorg & Welzijn. Tijdens deze week zullen ze per sector het bedrijfsleven ervaren en beleven middels bedrijfsbezoeken en gastlessen. Leerlingen met de sectorkeuze Techniek beleven deze week o.a. de Proeftuin bij Juva Energy Support. Leerlingen met de sectorkeuze Economie zullen gedurende de week bezoeken brengen aan o.a. Kaasmeester Richard en Opti-flor waarbij de nadruk wordt gelegd op functies binnen het vakgebied economie, zoals financieel medewerker. Daarnaast krijgen zij een gastles van Forever Plants over de sterk groeiende webshop. Scholengroep ISW ziet het als belangrijk deel van de maatschappelijke opdracht om de regionale kansen inzichtelijk te maken en alle leerlingen in Westland te laten zien welke potentie de regio aan hen biedt. Deze potentie wordt zichtbaar en voelbaar in het onderwijsaanbod door de uitrol van het initiatief ISW onderneemt. Op deze manier komt de praktijk van mogelijkheden bij het Westlandse bedrijfsleven beter in beeld bij de leerlingen en kunnen zij hierdoor uiteindelijk gefundeerde keuzes voor hun toekomst maken.

Lees meer …

29-03 Beroepsbeoefenaars gezocht!

In de week van 15 april vindt de beroepenweek voor onze 2e jaars vakcollege leerlingen plaats. Tijdens deze week oriënteren de leerlingen zich op hun profielkeuze (techniek, economie of zorg & welzijn) en wat ze na hun middelbare schoolcarrière met dat profiel kunnen. Voor deze beroepenweek zijn we op zoek naar Westlandse bedrijven. Ben jij of ken jij een ondernemer die het gaaf lijkt om gastles te verzorgen of zijn deuren te openen voor onze leerlingen, laat het ons weten! Misschien ben je oud-leerling van ISW Irenestraat en werk je nu bij een supertof bedrijf, we nodigen je van harte uit! Mail naar snt@isw.info.

Lees meer …

Agenda

Stageweek VC 2

02 maart
Stageweek VC 2
Lees meer …

Beroepenweek VC 2

09 maart
Beroepenweek VC 2

Schoolexamen SE 3

11 maart
Schoolexamen SE 3

Uitreiken rapport 1, 2 en 3

20 maart
Uitreiken rapport 1, 2 en 3

Uitreiken cijferlijst SE 3

25 maart
Uitreiken cijferlijst SE 3
› Bekijk volledige agenda