Nelline van Duijn nieuwe locatiedirecteur

 | Nelline van Duijn nieuwe locatiedirecteur | Het nieuws van ISW | Nieuws | Onze school
Gepubliceerd op: 14 mei 2024

Op 13 mei 2024 is bij ISW Irenestraat een nieuwe directeur gestart. Na een positief advies van de benoemingsadviescommissie en de MR heeft regiodirecteur Geert Millekamp mevrouw Nelline van Duijn benoemd als locatiedirecteur.

De benoemingsadviescommissie ziet in Nelline de aangewezen persoon om samen met collega’s te bouwen aan de toekomst van ISW Irenestraat en ook De Expeditie; het nieuwe onderwijsconcept dat we ontwikkelen in samenwerking met WSKO De Nieuwe Weg en Kinderopvang Simba. Het is een mooi moment om in te stappen en te werken aan de ontwikkeling van het nieuwe (school)gebouw in Poeldijk. Daarnaast vindt de commissie haar een stabiele factor voor het team en een verbinder in de organisatie, met persoonlijke aandacht voor leerlingen, ouder(s)/verzorgers(s) en collega’s.

Nelline heeft binnen het onderwijs diverse functies bekleed. Momenteel is zij werkzaam als directeur van Stanislas Beweeg vmbo/mavo in Rijswijk. Nelline: “Ik heb ontzettend veel zin om binnenkort te starten aan deze nieuwe uitdaging. Met mijn ruime ervaring in het onderwijs vind ik het geweldig om samen met het team van het ISW een reis aan te gaan richting De Expeditie. Dat ik dat ook nog eens mag doen in het Westland, daar waar mijn roots liggen, dat maakt de cirkel helemaal rond.”

‹ Terug naar overzicht

Agenda

Studiedag 28 mei!

28 mei
Studiedag 28 mei!
Lees meer …

Studiedag 3 juli!

03 juli
Studiedag 3 juli!
Lees meer …

Zomervakantie

15 juli
De zomervakantie begint op maandag 15 juli 2024.
Lees meer …
› Bekijk volledige agenda