Kerstvieringen en kerstpakketten actie

 | Kerstvieringen en kerstpakketten actie | Het nieuws van ISW | Nieuws | Onze school
Gepubliceerd op: 21 december 2018

Deze week hebben alle leerjaren een kerstviering gehad. Zo zijn afgelopen maandag de 4e klassers sportief gaan bowlen. Dinsdag zijn de 2e klassers verwend met kerstworkshops waarin zij hun creativiteit en of enthousiastme kwijt konden. Afgelopen woensdag hebben de 3e klassers een kerstquiz gespeeld met een lekkere high tea. De 4e klassers mochten donderdagavond op chic naar school komen voor het kerstgala. Vrijdagochtend was er een lekker kerstontbijt voor de 1e jaars leerlingen. Natuurlijk heeft tussen al deze gave vieringen door de kerstpakketten actie gelopen! Alle leerlingen, docenten, ondersteunend personeel en overige betrokkenen hebben weer volop mee verzameld om zoveel mogelijk volle kerstpakketten te creëren voor de voedselbank. En dit is goed gelukt! 44 kerstpakketten dit jaar! Het record van 42 verbroken. We zijn trots op dit resultaat.

Met een tevreden gevoel sluiten wij dan ook dit jaar af. We zijn dankbaar en trots op onze leerlingen en ons team. En willen via deze weg iedereen gezellige kerstdagen wensen en een leerzaam 2019.

‹ Terug naar overzicht

Agenda

Schoolexamen 2

19 januari

Wintersport Klas 4

22 januari

Open Huis

28 januari
22 januari 2019 19:00 uur tot 21:00 uur is er een informatieavond voor ouders(s) en/of verzorger(s) 28 januari 2019 van 18:00 uur tot 21:00 uur is het Open huis voor ouders(s) en/of verzorger(s) en kinderen
Lees meer …
› Bekijk volledige agenda