Upgrade lokalen ISW Irenestraat

 | Upgrade lokalen ISW Irenestraat | Het nieuws van ISW | Nieuws | Onze school
Gepubliceerd op: 29 oktober 2018

 

Veranderingen in ons schoolgebouw

Tijdens de herfstvakantie zijn de lokalen 4, 5, 6 en 7 voorzien van een frisse “look”. Deze week wordt de laatste hand gelegd aan de inrichting waardoor de ruimtes in ons oudste stukje schoolgebouw weer klaar zijn voor het moderne onderwijs. De meeste lessen in de mavo/havo onderbouw gepersonaliseerd leren worden hier verzorgd. Er kan nu nog beter ingespeeld worden op de leervraag van onze leerlingen.
Vanaf deze week zal het Zorg & Welzijn lokaal (lokaal 16) worden ontmanteld en opnieuw worden ingericht. De komende weken wordt de oude keuken verwijderd en zal er een nieuwe keuken worden geplaatst om onze Vakcollege leerlingen optimaal voor te bereiden op de bovenbouw en op de toekomst. De nieuwe voorzieningen zullen een behoorlijk stuk groter worden en er zal niet meer op gas worden gekookt maar elektrisch (inductie). Het tijdpad houdt er rekening mee dat de leerlingen in de gezellige decembermaand weer heerlijke gerechten kunnen bereiden.
Ook zullen we ons biologielokaal in de komende weken gaan verplaatsen naar het huidige lokaal 9. Door deze interne verhuizing zal er ruimte ontstaan in onze vakcollege vleugel en krijgen we een mooie plek in de school om biologie, natuurkunde en scheikunde (een zogenaamde binask hoek ) optimaal vorm te geven. Een bijkomend voordeel is dat het technieklokaal in deze nieuwe opzet in de toekomst bij de binask-lessen betrokken kan worden.
Natuurlijk proberen we de overlast voor iedereen tot een minimum te beperken.

‹ Terug naar overzicht

Agenda

Koningsdag

27 april
Koningsdag is op 27 april 2024.
Lees meer …

Meivakantie

29 april
De meivakantie begint op maandag 29 april 2024.
Lees meer …

Hemelvaart

09 mei
Hemelvaart is op donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei 2024.
Lees meer …

Pinksteren

19 mei
Pinksteren is op zondag 19 mei en maandag 20 mei 2024.
Lees meer …

Studiedag 28 mei!

28 mei
Studiedag 28 mei!
Lees meer …

Studiedag 3 juli!

03 juli
Studiedag 3 juli!
Lees meer …
› Bekijk volledige agenda